Eva Flodström Wiberg

Leg. tandhygienist

Du är värd ett
fantastiskt leende!

En tandhygienist är den expert som förebygger och behandlar sjukdomar i munhålan. Regelbundna besök till en tandhygienist från tidig ålder förebygger och förhindrar att tandsjukdomar uppstår i munnen.
Du sparar både tid, pengar och undviker framtida munhälsoproblem.
En god munhälsa har stor betydelse för livskvaliteten, självkänslan, det sociala livet och påverkar även din allmänhälsa.

En tandhygienist

  • Gör en grundlig rengöring av din mun och du upplever av en fräsch och frisk känsla efter behandlingen.
  • Upptäcker potentiella munsjukdomar som exempelvis tandlossning och ser till att de behandlas i ett tidigt stadium,
  • Förebygger kariesangrepp, missfärgningar och dålig andedräkt.
  • Behandlar missfärgade tänder
  • Informerar, instruerar och motiverar dig att hålla dina tänder och ditt tandkött friskt, allt i syfte att du skall ha en god munhälsa livet ut.

Min bakgrund

Jag har många års erfarenhet inom tandvården och har arbetat både inom den privata och statliga sektorn. Har även arbetat i Australien inom dentalsektorn samt deltagit i välgörenhetsprojekt i andra länder. Jag utbildade mig först till tandsköterska, efter 10 år tog jag beslutet att vidareutbildade mig till tandhygienist. År 1993 tog jag min tandhygienistexamen på Karolinska institutet.

Direkt efter min examen började jag som privatpraktiserande tandhygienist på Kungsgatan i Stockholm och efter 12 år startade jag tillsammans med mina tandläkare kollegor Lena Kristofersson och Helen Almström Sturegallerian Tandhälsa. Vi ritade och byggde vår drömpraktik från grunden. Resultatet blev en trivsam och fräsch praktik utrustad med det senaste inom dentalbranschen. Vårat mål är att skapa en familjär och trevlig atmosfär där våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna på ett professionellt sätt.

 Eva Flodström Wiberg

Leg. Tandhygienist

 

Kontakt

Ring

08 21 33 91

Address

Grev Turegatan 13A, 2 tr.
114 46 Stockholm

Öppet

Öppet

Mån:       8-18
Tis:          8-18
Ons:        8-15
Tors:       8-15
Fred:       8-13

Lö-Sö:      Stängt